Klaar voor de start.. AF!

Wat is dit nou weer? Nou dit is de eerste online uitgave van de Meidenhoekje courant!
Dat ziet er een stuk netter uit dan de oude versie of niet soms?
Er staat nog niet zo veel op maar dat willen wij in de volgende uitgave natuurlijk veranderen.

Maar dit kunnen wij niet alleen! Dus lijkt het je leuk om een eigen inbreng te geven? een stukje schrijven, interviews te geven of misschien de plaatjes te zoeken?

Aarzel dan niet en stuur berichtje naar Thamara met je ideeën en/of commentaar.

Aankomende meeting Utrecht, 06-06-2010

Zondag 6 juni aanstaande staat er weer een meeting op het programma. Opnieuw in Utrecht. Laten we hopen dat deze niet opnieuw door de sneeuw wordt afgelast. Er zijn al behoorlijk wat aanmeldingen binnen, dus het wordt een drukke boel. De dag zit vol met gezelligheid, en zo kan je natuurlijk je mede-forummers in real life leren kennen. Het is dan ook koopzondag, dus de binnenstad zal ook nog wel bezocht worden. Dit doen we niet te lang natuurlijk, want het programma staat bomvol. Er is overlegd, en daar is uit gebleken dat we het beste om 12:00 kunnen afspreken. Dit doen we dus ook, namelijk voor de AH to go op Utrecht Centraal Station. Zorg dat je op tijd bent. Al met al dus een dag die je niet mag missen, en we zien elkaar graag terug op zes juni, in Utrecht!
Meld je snel aan!


Wie is toch die meid die 6 keer een award op Meidenhoekje heeft gewonnen?

MH Awards

Rabia is de naam. Rabia gebruikt haar echte naam op het forum, ze is momenteel 16 jaar jong en wordt 17 in juni. Ze woont in de provincie Noord-Brabant samen met haar ouders, broertje, broer en zus. In haar vrije tijd leest ze heel graag, dat is haar grootste hobby. Ze werkt vaak aan haar modeschrift/blog, ze graag creatief bezig is. Verder vind ze koken super en spreekt ze vaak af met vriendinnen.

Momenteel heeft Rabia geen relatie, dus jongens grijp je kans nu het nog kan!

Zonder op haar profiel te kijken weet Rabia dat ze iets langer dan een jaar lid is van Meidenhoekje. Hoe ze hier terecht is gekomen weet ze niet meer zeker. Ze denkt door te googlen op de woorden “meiden forum”. Na een tijdje rond te kijken kwam ze tot de conclusie dat het best wel gezellig was op Meidenhoekje en registreerde zich. Na een jaar vind ze het nog steeds gezellig op Meidenhoekje. De mensen gaan op zich best goed met elkaar om en er zijn leuke topics. Rabia kan met veel leden lachen en kletsen. Haar lievelingsboard is lucht je hart! Zelf lucht ze bijna nooit haar hart, maar ze vind het wel interessant om te lezen wat bij andere leden gebeuren en probeert anderen te helpen. Momenteel is haar lievelingstopic “Hoe zie je er nu uit”.

Als Rabia op meidenhoekje komt klikt ze eerst op “Toon ongelezen berichten sinds je laatste bezoek”. Ze vind het leuk om lieve reacties te lezen het maakt niet uit in welk board en op wie, zolang de reacties maar lief zijn.
Rabia heeft een mailmaatje overgehouden aan meidenhoekje, ze heeft dat meisje leren kennen op meidenhoekje en mailt er nog steeds mee!

Momenteel doet ze de opleiding onderwijsassistent, als ze daarmee klaar is wilt ze de Pabo doen omdat ze juf wilt worden. Ze houdt van kinderen omdat ze interessant en eerlijk zijn, en open staan voor alles.

Wil je ook weten of je in de prijzen bent gevallen? Klik dan hier!

Rabia
PR: Rabia

Nutteloze weetjes

Meidenhoekje is een leuk meisjes forum met 3314 geregistreerde leden, die samen goed zijn voor 260789 berichten verdeelt over 5433 topics. Er zijn 58 verschillende boards die staan in 14 categorieën. Er staan 11 meisjes tegen over slechts 1 jongen. Dus echt een meiden forum.

Helaas kan niet iedereen zich gedragen zo zijn er 144 verbannen leden, 282 verbannen IP adressen en ook nog eens 132 verbannen e-mail adressen. Slechts 16 bans zijn dit jaar gezet, waarvan er wegens goed gedrag 9 zijn opgeheven. Daarentegen hebben 7 mensen het zo goed verprutst dat ze nog heel lang verbannen blijven. Er zijn 31 officiële waarschuwingen gegeven waarvan er 6 een 2e waarschuwing hebben gekregen.

32 mensen hebben een hogere status als een gewoon regulier lid, 5 super moderators en 2 administrators.

Meidenhoekje heeft een half miljoen pageviews per maand. Daarnaast komen er 100 nieuwe leden per maand bij. Met z’n allen zijn we goed voor 1000 nieuwe topics per maand en zo’n 15000 nieuwe berichten per maand. Gemiddeld worden er 19 topics per dag verwijderd, 6 verplaatst en 2 op slot gezet. Het forum telt 58 Smileys en 122 avatars. Ook zijn er 25 forum spelletjes (Arcade) waarvan Snake met meer als 10.000 hits het meest gespeelde spelletje is.

Designed by CMG Technologies, Free CSS Templates